Fors verlies voor Hoogeveen

VOETBAL - In de hoofdklasse C is Hoogeveen zondagmiddag in eigen huis met 1 - 5 geklopt door HSC'21 uit Haaksbergen.
De thuisploeg maakte een leek niet te beseffen dat er weer punten voor de competitie verdient moesten worden. HSC'21 kwam al in de zesde minuut op een 0 - 1 voorsprong en na een half uur spelen verdubbelden de gasten de marge naar 0 - 2.
Ook in de tweede helft kon Hoogeveen niet domineren en bleven de beste kansen voor HSC'21. In de 57ste en 63ste minuut werd de score door de gasten uitgebouwd naar 0 - 4. Gerben Klaassens deed in de 82ste minuut namens Hoogeveen nog wel iets terug, maar dat was louter voor de statistiek. Het slotakkoord was voor HSC'21 dat vlak voor het eindsignaal de 1 - 5 op het scorebord zette.