Dennis Jurgens naar HZVV

Dennis Jurgens
Dennis Jurgens
HOOGEVEEN - De 20-jarige Dennis Jurgens maakt komend seizoen de overstap van eersteklasser DOS ’37 uit Vriezenveen naar HZVV dat volgend seizoen ook in de eerste klasse uitkomt.
Dennis is het jongere broertje van Roy, die al enkele jaren bij HZVV speelt. Naast de gebroeders Eshuis heeft HZVV ook de gebroeders Jurgens in haar gelederen. Hiermee komt het aantal nieuwe spelers bij HZVV op zes. De andere nieuwelingen zijn Rick Reins, Arjan Akkerman, Joel Huiskes, Lorenzo Benjamins en Pim de Jonge.
Dennis Jurgens begon zijn voetballoopbaan bij Kloosterhaar, waar hij tot zijn elfde speelde. Daarna vertrok hij naar Heracles en speelde daarna twee jaar bij FC Emmen. Op 14-jarige leeftijd keerde hij terug naar Kloosterhaar en speelde zich in het eerste elftal. Drie jaar later speelde hij een jaar voor Berkum en de afgelopen twee jaar voetbalde Dennis Jurgens bij DOS ’37.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.