Bezoek koningin aan Drenthe

ASSEN - De voorbereidingen voor het bezoek van koningin Beatrix aan Assen en Veenhuizen zaterdag tussen 12.00 en 16.30 uur, zijn in volle gang.
Het gaat om een werkbezoek in het kader van haar 25-jarig regeringsjubileum. Het bezoek aan Drenthe staat in het teken van kinderen en jongeren en hun betrokkenheid bij cultuur en maatschappelijke ontwikkelingen. Het koninklijk bezoek betekent veel werk voor onder meer de provincie en de instanties die worden bezocht. De koningin komt rond 12.00 uur aan in Assen. Daarna gaat ze naar Veenhuizen. Rond 15.15 uur komt het koninklijk gezelschap aan bij het Verenigingsgebouw. Dan volgt een rit door het dorp en een bezoek aan het Gevangenismuseum. Rond 16.30 uur vertrekt de koningin weer. Radio Drenthe doet live verslag van het werkbezoek. TV Drenthe zendt vanaf 19.00 uur een samenvatting in het programma "Beatrix in zilver."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl