FC Emmen gelijk tegen werkloze profs

VOETBAL - FC Emmen heeft de laatste wedstrijd in het eerste gedeelte van de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 1-1 gelijkgespeeld tegen de werkzoekenden van de VVCS.

Ex-FC Emmen verdediger Stanley Tailor bracht het VVCS-team - met onder andere Qays Shayesteh, Dave Huymans en Reginald Faria in de gelederen - na ruim 20 minuten op voorsprong. In de vijfde minuut na rust bracht Kenny Otigba, jeugdinternational van Hongarije en speler van de Heerenveen/Emmen beloften, de eindstand op het scorebord.


FC Emmen trainer René Hake bracht op het veld van de voetbalvereniging Weerdinge zoals gebruikelijk in de oefenwedstrijden tot nu toe twee teams binnen de lijnen. In de eerste helft kwamen de eigen spelers binnen de lijnen - aangevuld met proefspeler Frank Danquah (foto), de proefspeler (ex Feyenoord en Newcastle United) na een week afwezigheid weer zijn kunsten mocht vertonen. Na de rust was het de beurt aan veel Heerenveen/Emmen beloften en mochten vier proefspelers hun kunsten vertonen. Elson Almeida (afgelopen seizoen nog FC Utrecht), Ludwig Aserso en David Azin (twee jaar geleden nog spelend in het tweede team van Köln) waren nieuwe gezichten en in het laatste half uur mocht ook centrale middenvelder Michael Mravec nog zijn opwachting maken. Mavrec haalde overigens het einde van de wedstrijd, want vlak voor tijd moest hij er met een dijbeenblessure van af. Toch heeft de Slowaak een prima indruk achter gelaten en is Hake zeer gecharmeerd van zijn kwaliteiten.


Het wachten is nu op nieuws over de proefspelers. Komt Mavrec? Of Uguz, de speler van HSC'21, die vorige week op proef was? Hake liet eerder al doorschemeren dat er met Uguz en HSC'21 wordt gesproken over Uguz en dat hij nog graag een verdediger, twee middenvelders en een spits wil toevoegen aan zijn spelersgroep.

Meer over dit onderwerp:
Weerdinge
Deel dit artikel: