Vier E en O-ers geselecteerd

HANDBAL - Vier spelers van E en O uit Emmen zijn door bondscoach Pim Rietbroek geselecteerd om met Oranje deel te nemen aan en vierlandentoernooi.
Het zijn Luchien Zwiers, Machiel Schepers, Erik Huizing en Arnold Postema. Postema vervangt de langdurig geblesseerde oud-EenO-er Eelco Weevers. Het toernooi wordt van 28 tot en met 30 oktober gehouden in Leeuwarden. Het is voor het eerst dat een dergelijk evenement wordt gehouden voor de mannen in Nederland. Het is een initiatief van de Handbalbond in samenwerking met Leeuwarden Handbalstad. Naast Nederland zijn ook Tsjechie, Roemenie en Egypte uitgenodigd voor het toernooi. Voor dit toernooi en de bijbehorende trainingsstage heeft bondscoach Pim Rietbroek 24 spelers opgeroepen. De selectie van Oranje herbergt ook nogal wat oud-E en O-ers, zoals Roald Stuiver, Mark Bult, Michiel Lochtenberg en Tim Remer. Het Nederlands Team komt woensdag 26 oktober bij elkaar en speelt die avond in Emmen een oefenwedstrijd tegen het Duitse Nordhorn.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl