Libéma komt met plan voor Dierenpark

EMMEN - Vrijetijdsgigant Libéma uit Rosmalen komt woensdag naar Emmen met een plan voor het huidige Dierenpark en voor het nieuwe park op de Es.
De presentatie is bedoeld voor raadsleden en Provinciale Statenleden.

Libéma-directeur Lips komt naar Emmen op verzoek van de Drentse Ouderenpartij (DOP) en de SP-fractie. Deze partijen vinden het raar dat de directie van het Dierenpark vorig jaar op geen enkele manier is ingegaan op interesse van de kant van Libéma om te participeren in het dierenpark.

Second opinion

Libéma biedt de directie van het dierenpark het delen van kennis en mogelijk zelfs een zak met geld aan. Eerder deze week stak de Emmer gemeenteraad al 17 miljoen euro in de verhuizing van het park. Toch komt Libéma volgende week naar de raad om een second opinion te geven over de plannen. Deze week wordt het marktonderzoek in Nederland en Duitsland naar bezoekersaantallen en prijzen voor Dierenpark Emmen door Libéma afgerond.

Libéma

Het bedrijf exploiteert op dit moment enkele dagattracties, vakantieparken en beurscomplexen, waaronder Safaripark Beekse Bergen, de Brabanthallen, de IJsselhallen in Zwolle en de TT-Hall in Assen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.