Bok op proef bij FC Emmen

fcemmentraining2_bcdf417f25ab2250c12578bc0059cccf.jpg
fcemmentraining2_bcdf417f25ab2250c12578bc0059cccf.jpg
VOETBAL - FC Emmen heeft deze week jong FC Volendam-speler Jeffrey Bok twee dagen laten mee trainen.

Bok, die vorige week zijn 20e verjaardag vierde, speelde in de jeugd van Telstar en maakte daarna de overstap naar Volendam. Daar heeft de linksbenige middenvelder uit Haarlem de stap naar de hoofdmacht nog niet kunnen maken.

Bij Emmen heeft hij dinsdag en donderdag getraind met de selectie, maar die periode is voor trainer René Hake te kort om een definitief oordeel te vellen. ''We gaan bekijken wat we met Jeffrey gaan doen. Volgende week zal hij waarschijnlijk niet komen trainen, gezien ons dubbele programma. Maar misschien nodigen we hem in een later stadium alsnog uit. Hij maakte op mij, zeker afgelopen dinsdag, een aardige indruk.''

Johnson Bacuna blijft in ieder geval tot de winterstop bij FC Emmen op proef. De oudere broer van FC Groningen-middenvelder Leandro speelt op dit moment in de hoofdklasse bij DIO Groningen en mag zijn kunsten één keer per week vertonen aan de Meerdijk.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.