RTV Drenthe in het teken van de TT

ASSEN - In de week voor de Dutch TT Assen richt RTV Drenthe zich traditioneel op alle gebeurtenissen op en rond het circuit. Op internet, radio en televisie krijgt u alle informatie om het evenement en alle randzaken goed te kunnen volgen.

Internet


Op de speciale pagina rtvdrenthe.nl/tt staat het laatste nieuws, kunt u zien hoe we radio maken op het circuit, leest u de laatste tweets over de TT en ziet u de foto's van het evenement.


Radio


Iedere dag komen De Brink en De eS live vanaf het circuit. Verslaggever Sjoerd Looijenga loopt met zijn zender tussen de coureurs en bezoekt iedere dag een camping. Zijn collega Anthon van der Neut rijdt door de provincie in de speciale TT Taxi. Op zaterdag is er TT Radio met de wedstrijden op het circuit, de verkeersinformatie en veel lekkere 'motormuziek'.


Televisie


Dagelijks brengt TV Drenthe het TT Journaal. Direct na Drenthe Nu ziet u een half uur lang reportages over de historie van de motorsport, het laatste nieuws vanaf het circuit en de beelden van de trainingen, kwalificaties en de wedstrijden. Ook speelt Jans Polling iedere dag een quiz.Meer over dit onderwerp:
Assen
Deel dit artikel: