WKE wint eerste oefenduel

VOETBAL - Zondagtopklasser WKE heeft gisteren op het sportpark Grote Geert de eerste oefenwedstrijd met 2-1 van zaterdagtopklasser Sportclub Genemuiden gewonnen.

WKE stond al na twaalf minuten met 2-0 voor door fraaie doelpunten van Jan Hooiveld en Berend Oosting. Genemuiden scoorde via een strafschop in de eerste helft de aansluitingstreffer.


Bij WKE maakten Gradus Hempenius, overgekomen van Excelsior '31 en ex-ACV-er John van Dalen hun debuut. Juliano Grot, de centrumspits was op oefenstage in Kazachstan, maar kon daar geen contract verdienen, omdat hij medisch werd afgekeurd. Bij WKE zijn Andy van der Meijde en Robert Fik vertrokken. Van der Meijde stopt met voetbal en gaat zich op het trainersvak richten. Fik tekende onlangs nog voor een jaar bij, maar heeft te veel fysieke klachten om nog op hoog niveau te kunnen voetballen.

s' Morgens was er een presentatie voor de pers om kennis te maken met de nieuwe spelers, maar ook met voorzitter Hinke Wolters. Wolters begint na een afwezigheid van acht jaar aan zijn derde periode als voorzitter bij WKE.


Deel dit artikel: