FC Emmen wil proefspeler Mazzetti vastleggen

VOETBAL - FC Emmen gaat de Argentijnse proefspeler Mauricio Mazzetti een contractaanbieding doen.

Het technisch platform van de eerstedivisionist sprak zich vanmorgen in een overleg unaniem uit voor het vastleggen van de 26-jarige verdediger, die naast een Argentijns- ook een Italiaans paspoort heeft. Mazzetti maakte de afgelopen week indruk op de technische leiding van de club door zijn strijdbaarheid en verdedigende kwaliteiten, die hij met name toonde in de wedstrijden die FC Emmen speelde tegen WKE en FC Groningen. Bestuursvoorzitter Ronald Lubbers gaat nu met de speler onderhandelen over een contract.


Moch Mazzetti een contract tekenen dan betekent het niet dat FC Emmen de zoektocht naar versterkingen beëindigd. De Drentse club wil sowieso nog versterking aan de linkerkant in de verdediging. Daarvoor lijkt Randel Shakison een optie. De jonge verdediger, die de afgelopen jaren onder contract stond bij Fortuna Sittard, is op dit moment op proef bij De Graafschap. Daar blijft hij in ieder geval tot en met dinsdag.


De proefperiode van aanvaller Marvin Wijks en middenvelder Jurjan Mannes wordt in ieder geval tot en met dinsdagavond verlengd. Dan speelt FC Emmen de volgende oefenwedstrijd tegen SC Veendam. Dat duel wordt gespeeld op het complex van vv Musselkanaal en begint om 19.00 uur.

Meer over dit onderwerp:
Emmen
Deel dit artikel: