WKE lijkt klaar voor competitie

VOETBAL - Topklasser WKE heeft de oefencampagne afgesloten met een 4-1 overwinning op zaterdaghoofdklasser ACV.
Het was een geflatteerde overwinning, want met name in de eerste helft waren de Assenaren de betere ploeg. ACV speelde verzorgd voetbal en kreeg ook een aantal goede kansen. Pas kort voor de rust wist Philip Ties het net te vinden en konden de Assenaren met een 0-1 voorsprong gaan rusten.

In de tweede helft nam WKE het initiatief over. Centrale verdediger Angelo Zimmerman schoof ten koste van Anton Jongsma door naar het middenveld waardoor de Emmenaren meer grip kregen op de wedstrijd. Diezelfde Angelo Zimmerman scoorde al snel de gelijkmaker. Berend Oosting, Guilliano Grot en Gradus Hempenius zorgen voor de andere doelpunten. Op basis van de tweede helft lijkt WKE klaar voor de competitie.

Zaterdagavond is HSC'21 uit Haaksbergen de eerste tegenstander op sportpark Grote Geert. De wedstrijd begint om 19.30 uur.