Voorzitter De Treffers: Vlieg hield zich niet aan afspraken

TAFELTENNIS - Tafeltenniscoach Jan Vlieg houdt zich niet aan gemaakte afspraken en is te duur voor tafeltennisvereniging De Treffers uit Klazienaveen. Dat zegt clubvoorzitter Hendrikus Velzing.

Vlieg reageerde bij Radio Drenthe Sport rancuneus op het feit dat er na tien jaar een einde komt aan de samenwerking. Zo noemde hij de mensen van de topsportcommissie van de club 'analfabeten'.


Voorzitter Velzing staat vierkant achter het besluit van de commissie. ''Jan komt zijn afspraken niet na'', zegt Velzing. ''Hij volgt de regels van de topsportcommissie niet op. Dat gaat om persoonlijke dingen, zoals bijvoorbeeld de kleding. Ik denk dat het niet helemaal klikt. Daarnaast is er een financiële reden. We hebben moeite de begroting rond te krijgen omdat we nog geen hoofdsponsor hebben. De commissie stelde daarom aan het hoofdbestuur voor om afscheid te nemen van Jan.''


Velzing herkent zich niet in de uitspraak van Vlieg, dat die als 'professor met een stel analfabeten werkt'. ''We krijgen juist complimenten over de topsportcommissie. We zijn een voorbeeld voor andere clubs in de eredivisie.'', aldus Velzing.Meer over dit onderwerp:
Klazienaveen
Deel dit artikel: