E&O klaar voor de competitie

HANDBAL - Vrijdagavond werd in Emmen het eerste mannen- en vrouwenteam van E&O officieel gepresenteerd. Na een goede voorbereiding kijken trainers Joop Fiege en Diana Woudstra met vertouwen naar het begin van de competitie.

Joop Fiege keert na twee jaar Hurry Up, weer terug op het oude nest. De trainer moet maar liefst acht nieuwe spelers inpassen, waaronder twee nieuwe doelmannen, twee Tsjechen en een Duitse speler. De ploeg mist volgens Fiege nog wat fysieke kracht, zodat de ploeg snel handbal wil spelen.


Tegen Sasja Antwerpen lukte dit naar behoren. In de vriendschappelijke wedstrijd was E&O de bovenliggende partij. Na een 12-11 ruststand, won de ploeg met 28-25 en lijkt klaar voor de competitie. Leon van Schie nam negen treffers voor zijn rekening en werd topscoorder.


Ook de dames van E&O zijn klaar voor de nieuwe competitie. Alle oefenwedstrijden wist de ploeg van Woudstra te winnen. Nicole Kooiker vertrok naar landskampioen Dalfsen, maar Woudstra denkt dat ploeg als team sterker is geworden.


De mannen van E&O beginnen de competitie met een uitwedstrijd tegen BEVO, terwijl de vrouwen het volgende week op moeten nemen tegen Dalfsen.

Meer over dit onderwerp:
Emmen
Deel dit artikel: