FC Emmen maakt zich op voor Telstar

VOETBAL - Na een vrij weekend in verband met de WK interlands pakt FC Emmen morgenavond de draad weer op. De ploeg van trainer Joop Gall gaat op bezoek bij Telstar in Velsen.

Vier dagen later wacht de derby in Emmen tegen Veendam. Na vier duels waarin de Drentse ploeg slechts twee punten wist te pakken wacht Emmen nu een belangrijke week. De opstelling voor de wedstrijd tegen Telstar is nog niet bekend, alhoewel in grote lijn wel vast staat hoe Gall zal gaan spelen in Velsen-zuid. Vraagteken is wie er als centrumspits zal beginnen. De oefenmeester probeerde in de afsluitende training drie opties. Eerst droeg Ruud ter Heide het gele hesje, daarna Wout Weghorst en ook Eldridge Rojer mocht zijn kunsten vertonen in de 'basis'elf.


Overigens wordt de groep die Gall tot zijn beschikking heeft steeds groter. Alleen Randel Shakison, Almeida en Roan Poelstra ontbreken vanwege blessures. Marijn Sterk is al langer uit de roulatie.


Telstar, dat wordt getraind door Marcel Keizer (ex-FC Emmen), is de nummer 8 in de Jupiler League. De Noord-Hollanders hebben 7 punten uit vier duels. Volgens Keizer is Telstar zo goed als compleet tegen Emmen.


Het duel Telstar - Emmen begint om 20.00 uur.

Deel dit artikel: