FNV wil opheldering over situatie bij Henk ten Hoor

HOOGEVEEN - FNV Bondgenoten wil opheldering over de situatie bij Henk ten Hoor. Woordvoerder Gea Lotterman heeft van verschillende werknemers gehoord dat het kledingconcern in de problemen zit.

De onrust onder het personeel van Henk ten Hoor is groot. Volgens de FNV hebben sommige medewerkers zaterdagavond een telefoontje gehad waarin werd gezegd dat ze de kluis van hun filiaal moesten leeghalen. Ondanks verschillende pogingen heeft de bond nog geen contact gehad met de directie om te praten over de situatie.


De mensen op het hoofdkantoor willen maandagochtend niet praten over de situatie.


Filialen gesloten


Dit weekend zijn bij filialen van Henk ten Hoor briefjes op de deur geplakt, onder meer in Assen, Emmer Compascuum en Zuidlaren. Daarop staat in sommige gevallen dat de winkel tijdelijk dicht is. In andere gevallen staat erop dat het filiaal definitief gesloten is. De panden zouden nu beheerd worden door NTAB BV, dat is een bedrijf dat curatoren bij staat als bedrijven niet meer kunnen betalen.


Het bedrijf wil niets kwijt over de problemen, een woordvoerder zei gisteren dat het niet om een faillissement zou gaan. Henk ten Hoor heeft meer dan 100 kledingwinkels verspreid over het hele land. Het kledingconcern komt vandaag met een persbericht over de situatie.


Lees ook:

- Problemen bij kledingwinkelconcern Henk ten Hoor

Meer over dit onderwerp:
Hoogeveen
Deel dit artikel: