WKE gaat voor eerste periodetitel in Topklasse

VOETBAL - De spelers van WKE hopen vanavond de eerste prijs van dit seizoen te pakken. Als de Emmenaren hun wedstrijd tegen De Treffers uit Groesbeek winnen, dan is WKE verzekerd van de eerste periodetitel in de zondagtopklasse.

Mocht dat lukken, dan is de formatie van trainer Hendrik Oosting rechtstreeks geplaatst voor de tweede ronde van de landelijke KNVB beker in het volgende seizoen.


De wedstrijd tussen WKE en De Treffers wordt begint vanavond om 19.00 uur op sportpark Grote Geert en is zondagavond te zien in 'Onze Club', het amateurvoetbalprogramma na TV Drenthe Sport.


In de zaterdaghoofdklasse C hoopt ACV haar ongeslagen thuisstatus te behouden. De ploeg van trainer Joseph Oosting ontvangt om 14.30 uur DVS'33 uit Ermelo, dat twee punten boven de Assenaren staat op de zevende plaats. ACV won haar eerste twee thuisduels, maar pakte in drie uitwedstrijden nog geen enkel punt.


De andere Drentse zaterdaghoofdklasser, HZVV, moet na drie nederlagen op rij naar SVZW in Wierden. Dat duel begint ook om 14.30 uur. Een pittige tegenstander voor de Hoogeveners, aangezien SVZW vorige week koploper Flevo Boys versloeg.

Deel dit artikel: