Attractiepark Drouwenerzand populair onder bezoekers

DROUWEN - Attractiepark Drouwenerzand in Drouwen is gekozen tot het één na beste attractiepark van Nederland. Het gaat om een verkiezing van beoordelingswebsite Zoover.

Drouwenerzand kreeg een gemiddeld cijfer van 8,6. Alleen de Efteling scoort met 8,7 iets beter dan het attractiepark in Drouwen. Voor Drouwenerzand komt de uitverkiezing als een verrassing omdat het park niet wist dat het in aanmerking kwam voor de prijs.


In het voorjaar heeft het attractiepark al een onderscheiding van de ANWB gekregen als beste uitje van Drenthe. Directeur Bert van der Linde vindt dat zijn park op de goede weg is maar er is volgens hem nog veel te doen. "Het is niet zo dat we achterover kunnen leunen. We moeten nog meer strijd leveren om de gunst van de bezoekers te behouden. We zitten in lastige tijden." Het park gaat daar de komende winter verder aan werken, zo wordt gezocht naar mogelijke nieuwe attracties.


De Zoover Awards zijn publieksprijzen en worden uitgereikt aan de hand van de beoordelingen op de beoordelingswebsite.Meer over dit onderwerp:
Drouwen
Deel dit artikel: