ZBC wint in bekertoernooi van CEC

VOETBAL - Tweedeklasser ZBC heeft in het bekertoernooi derdeklasser CEC uitgeschakeld. In Zweeloo werd het 5-1.
De bezoekers uit Emmer-Compascuum hadden in de eerste helft het meeste balbezit, maar ZBC kreeg de beste kansen. Remmert Verbrugge maakte de 1-0, maar een paar minuten later kwam CEC weer gelijke hoogte via Tim Rengers. Na rust kreeg Ivo Herder van CEC zijn tweede gele kaart na een overtreding in het strafschopgebied. Uit de toegekende penalty maakte Peter Timmer 2-1. ZBC had weinig meer te duchten van de tien van CEC en liep door goals van Mark van Bergen andermaal Verbrugge en uitblinker Jesper Vaessen uit naar een 5-1 zege.