Meppeler hoofdklassers ronde verder in beker

Alcides met zevenklapper verder in beker
VOETBAL - De twee Meppeler zondaghoofdklassers hebben zich vrij eenvoudig geplaatst voor de tweede knockoutronde in de strijd om de districtsbeker. MSC versloeg tweedeklasser Olyphia met 2-4 en Alcides haalde uit bij De Blesse. De derdeklasser uit Friesland hield één helft stand, maar verloor met 0-7.
De openingsgoal was een eigen doelpunt en daarna begon de Alcides-show. Kaluzi scoorde drie keer, Bakker maakte er twee keer en Musliu zorgde voor het slotaccoord.

Ook MSC kwam, net als Alcides, pas na rust tot scoren. Lopes Macedo (twee keer), Liezen en Koezen zorgden voor de Meppeler goals, waarna de thuisploeg de spanning nog enigszins terug bracht, maar de twee tegentreffers kwamen te laat.