FC Emmen naar FC Den Bosch

VOETBAL - FC Emmen speelt vrijdagavond in en tegen FC Den Bosch. Een duel tussen de nummers 7 en 3 van de eerste divisie.
Emmen is tot nu toe de grote verrassing en Den Bosch, dat vorig jaar nog uitkwam in de eredivisie, valt wat tegen. De Brabanders zijn bezig aan een wisselvallig seizoen, maar zijn nog altijd wel ongeslagen in eigen huis. Aan Emmen dus de taak die ongeslagen status te doorbreken. Brian Tevreden zal waarschijnlijk niet spelen. De middenvelder is inmiddels hersteld van een hamstringblessure, maar begint op de bank. En naast de langdurig geblesseerden is ook Jannes Wolters niet inzetbaar. Hij viel afgelopen dinsdag uit in de wedstrijd tegen de Go Ahead Eagles met een hamstringblessure. Zijn plaats in de basis zal waarschijnlijk worden ingenomen door Mark Veldmate. Vermoedelijke opstelling: Doel: Van Westerop; Achter: Van den Brink, Schoenmakers en Karreman; Midden: El Khalifi, Veldmate, Janga, Valeev en Mourad; Voor: Leferink en Van Dijk.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl