vb FC Emmen

PROVINCIE - FC Emmen speelt vanavond de lastige uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. Een duel tussen de nummers 7 en 3 van de eerste divisie. En dat zegt toch wel veel over beide ploegen.
Emmen is tot nu toe de grote verrassing en Den Bosch, dat vorig jaar nog uitkwam in de eredivisie, valt wat tegen. De Brabanders zijn bezig aan een wisselvallig seizoen, maar zijn nog altijd wel ongeslagen in eigen huis. Aan Emmen dus de taak die ongeslagen status te doorbreken. Den Bosch - Emmen: dat is niet alleen het duel tussen twee topploegen, maar ook een duel tussen de twee topscorers in de eerste divisie: Berry Powell van Den Bosch en Sergio van Dijk van Emmen. Bovendien speelt Emmenaar Mourad vanavond tegen zijn ouwe cluppie... Maar echt speciaal vindt ie dat niet... .... ja... voetbalhumor heet dat. Mourad en op de achtergrond Brian Tevreden, die dus vanavond niet zal starten in de basis. De middenvelder is wel weer hersteld van een hamstringblessure, maar begint op de bank. En naast de langdurig geblesseerden is ook Jannes Wolters niet inzetbaar. Hij viel afgelopen dinsdag uit in de wedstrijd tegen de Go Ahead Eagles met een hamstringblessure. Voor hem speelt hoogstwaarschijnlijk Mark Veldmate. U hoorde een bijdrage van Niels Dijkhuizen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl