FC Emmen gelijk in Den Bosch

VOETBAL - FC Emmen heeft FC Den Bosch niet de eerste thuisnederlaag van het seizoen kunnen toedienen.
Na een enerverende wedstrijd, tussen twee aanvallend ingestelde ploegen werd het - na een 1-1 ruststand - uitendelijk 2-2. Na een half uur spelen kwam Emmen op een verdiende voorsprong door een goal van Ruslan Valeev, die de derde grote kans van Emmen prachig verzilverde. Op slag van rust scoorde Den Bosch de gelijkmaker via Haemhouts en vlak na rust kwam de thuisploeg zelfs op voorsprong. Uit een omstreden strafschop soorde topscorer Berry Powell de 2 tegen 1. Maar Emmen toonde veerkracht en via Mourad kreeg Emmen 20 minuten voor tijd toch nog loon naar werken. De stand in de top van de eerste divisie is nu als volgt: Excelsior staat 1e met 46 punten uit 22 duels, daarachter VVV met 44 uit 21 en Emmen staat 3e met 42 punten uit 21 duels.