Weer branden in bos Borger

PROVINCIE - EXLOO - Een schuur van Staatsbosbeheer bij het Boomkroonpad bij Borger en het clubgebouw van de tennisvereniging Exloo zijn woensdagavond in vlammen opgegaan. De politie denkt aan brandstichting.
De afgelopen maanden is er al vaker brand gesticht in verschillende gebouwen in de bossen bij Borger. Van de daders ontbreekt tot nu toe ieder spoor. De politie roept getuigen op zich te melden. Bij de brand in de schuur van staatsbosbeheer is een kostbare werktuigen verzameling verloren gegaan. De verzameling lag op het dak van de schuur. De bevolking van Exloo zamelt geld in voor de ijs- en tennisclub, die zijn gedupeerd door brandstichting. Inmiddels is 800 euro toegezegd. Wie geld wil geven kan dat doen bij Geerts Woninginrichting in Exloo. Burgemeester Slagman is boos, maar maakt zich ook zorgen na de vele branden in de boswachterij. In overleg met de politie wordt vaker gesurveillerd in het gebied. Slagman zegt de gedupeerde clubs te willen helpen met fondsenwerving en de afhandeling van de schade bij de verzekering.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl