Hoogeveen in Nijmegen onderuit tegen NEC

Daniël Manning op een archieffoto
VOETBAL - Hoogeveen verloor in Nijmegen met 3-2 van NEC. De thuisploeg opende na tien minuten spelen de score in de persoon van Tom Diebels. Na een half uur kwam Hoogeveen op gelijke hoogte door een benutte strafschop van Joeri van der Tuin.
In de 65ste minuut zette Gijs Diebels de thuisploeg weer op voorsprong. In de laatste minuten van het duel werd er nog twee keer gescoord. Tom Diebels maakte er met zijn tweede van de middag 3-1 van en even later bepaalde Marc Drenth de eindstand op 3-2.

Hoogeveen blijft de twaalfde van veertien ploeg in de tussenstand in de hoofdklasse C. De ploeg heeft zes punten voorsprong op Rigtersbleek en negen op hekkensluiter Nieuw-Buinen.