RTV Drenthe eist rectificatie

ASSEN - RTV Drenthe neemt stappen tegen de Meppeler Courant, vanwege een artikel maandag, waarin werd gemeld dat de chef nieuws van de omroep door werknemers beschuldigd wordt van seksuele intimidatie.
Hoofdredacteur Elibert Maathuis van RTV Drenthe is woedend over de wat hij noemt zeer ongenuanceerde berichtgeving. Uit onderzoek blijkt dat er van seksuele intimidatie geen sprake is. Maathuis is vooral boos dat de krant niemand bij de omroep om een reactie heeft gevraagd. Hoofdredacteur Ton Hensen van de Meppeler Courant, die het artikel zelf heeft geschreven, wil geen woord terugnemen van de bewering over seksuele intimidatie. Hij zegt zich te baseren op uitspraken van medewerkers bij RTV Drenthe. Maar bij de bedrijfartsen of maatschappelijk werkers van de ArboUnie en bij de politie zijn geen klachten gemeld over ongewenste gedragingen door de chef van de nieuwsdienst van RTV Drenthe.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl