Man gewond bij schietpartij in Assen

ASSEN - Bij een schietpartij bij een woning aan de Lekstraat in de wijk Pittelo in Assen is vrijdagmiddag rond vier uur een 68-jarige man gewond geraakt.
Volgens buurtbewoners reed een auto een aantal keren langs het huis waar een ouder echtpaar woont, voordat de verdachten stopten en naar binnen gingen. Bij het huis werd geschoten. De man raakte gewond aan zijn hoofd en is bloedend, maar wel bij bewustzijn, naar het ziekenhuis in Assen gebracht. Na behandeling kon hij weer naar huis. Zijn vrouw raakte niet gewond.

De verdachten van de schietpartij zijn drie donkere mannen. Twee van hen zijn gekleed in het zwart en één draagt een rode jas. De drie verdachten zijn vermoedelijk gevlucht in een lichtblauwe Fiat Punto. De auto heeft schade aan de rechterzijde.

Bij de zoektocht naar de verdachten is Burgernet ingezet maar de verdachten zijn nog niet aangehouden. Over de achtergrond van de schietpartij is verder nog niets bekend.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.