Off-day DOS eindigt in gelijkspel

HANDBAL - De handbalsters van DOS speelden zaterdag gelijk tegen SEW uit Nibbixwoud. In Emmer-Compascuum werd het 31-31.
De koploper in de eredivisie begon voor eigen publiek goed aan de wedstrijd. Bij een 8-3 voorsprong leek er weinig aan de hand. Maar daarna stokte het bij DOS en kwamen de bezoekers op gelijke hoogte (9-9). SEW nam vervolgens de leiding over en stond halverwege met 16-20 voor.

In de tweede helft kwam DOS bij 22-22 weer langszij, maar het lukte de ploeg van trainer Paul van Gestel niet om erover heen te gaan. In de slotfase kwam DOS eindelijk weer op voorsprong. Toen de ploeg bij 31-30 leek te gaan winnen, werd het toch nog gelijk door een rollertje in de laatste seconden van het duel.

DOS was geen schim van de ploeg die de afgelopen weken zo goed presteerde en had het aan keepster Rianne Leffes te danken dat het niet verloor. Topscorers waren Loes van der Wal met acht treffers en Rachel Piekhaar met zeven.

DOS is nog wel koploper in de eredivisie, met elf punten uit zeven duels, maar Dalfsen volgt met tien uit zes.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.