Politie geeft signalement Marcos en Admilson R.

HOOGEVEEN - De politie heeft in het televisieprogramma Opsporing Verzocht het signalement van de broers Marcos en Admilson R. uit Hoogeveen bekend gemaakt. De politie hoopt tips te krijgen over de periode in de week voor de moord op het echtpaar Veenendaal uit Exloo. De broers worden verdacht van deze moord en de moord op Berend Smit uit Dwingeloo.

Er kwamen na de uitzending van vorige week tien tips binnen. Voor de politie is het duidelijk dat de twee mannen al een week voor de moord in de regio waren. Er zijn aanwijzingen dat zij vanaf 17 juli in de bossen tussen Ees en Exloo zijn geweest. Ze zouden daar op camping de Zeven Heuveltjes of camping Land van Bartje zijn geweest.


De twee verdachten zijn mannen van 28 en 29 jaar uit Hoogeveen, beiden zijn lichtgetint, de ene is 1.75 de ander 1.70, beiden hadden toen donker gekruld haar dat mogelijk wat opgeschoren was. Mogelijk dat ze zich daar per fiets verplaatsten en ze hadden waarschijnlijk rugzakken bij zich. Ze zouden met mensen hebben gepraat in het bos en aan iemand de weg hebben gevraagd. De politie wil in contact komen met mensen die de twee verdachten tussen woensdag 17 en 24 juli in de bossen tussen Ees en Exloo gezien of gesproken hebben.


Zie ook:

- Voorarrest van Marcos en Admilson R. verlengd

- Verdachten drievoudige moord vandaag voorgeleid

- Moordverdachten kenden omgeving Dwingelderveld zeer goed

- Moordverdachten aangehouden in Hoogeveense flat De Stoeke

Meer over dit onderwerp:
Hoogeveen Dubbele moordzaak Exloo-Dwingeloo
Deel dit artikel: