Hurry Up kan zich volledig richten op de beker

Ronald Suelmann, tweede van rechts, blijft bij Hurry Up
HANDBAL - De handballers van Hurry Up zijn uitgeschakeld voor de kruisfinales om het landskampioenschap. De ploeg uit Zwartemeer verloor voor eigen publiek met 26-34 van Bevo en eindigt daardoor als derde en laatste in kampioenspoule B.
Hurry Up heeft één punt uit drie wedstrijden en kan concurrenten Volendam en Bevo met nog één wedstrijd te spelen niet meer achterhalen. Zaterdag keek de ploeg nagenoeg de hele wedstrijd tegen een achterstand aan. Bij rust stond het 12-15 voor de bezoekers uit Panningen. In de tweede helft konden de Zwartemeerders het de tegenstander niet meer lastig maken.

De enige prijs die Hurry Up nog kan pakken dit seizoen is de beker. De formatie van trainer/coach Peter Janssen moet dan in de kwartfinale zien af te rekenen met Aalsmeer. Het duel in Aalsmeer wordt dinsdag 18 maart gespeeld.