Clubleiding FC Emmen wil rust in de tent

FC Emmen
FC Emmen
VOETBAL - De clubleiding van FC Emmen heeft zaterdag besloten de onderhandelingen met trainer Joop Gall tot nader order op te schorten vanwege de onrust die ontstond na de grootste nederlaag in de clubgeschiedenis in Oss. Meer informatie wil de directie en ook het bestuur van de Drentse club niet geven. De leiding sprak zaterdag met elkaar af om alles intern te houden.
Joop Gall zit intussen in de wachtkamer. "Ik werd zaterdag door Herman Harms (bestuurslid technische zaken) gebeld. Hij vertelde me dat de contractbesprekingen tot nader order in de koelkast worden gelegd. Meer weet ik niet."
Vorige week leek een overeenkomst tussen Gall en de Drentse club nog een kwestie van tijd. Gall kreeg woensdag zelfs een deadline, die donderdag om 12 uur afliep. Op dat moment stond Gall met zijn elftal nog op het trainingsveld van WKE. De deadline verstreek dus, maar in de avond volgde weer een gesprek tussen Gall en Harms. Opnieuw zonder akkoord en op vrijdag werd besloten om de onderhandelingen, vanwege de wedstrijd van vrijdag in Oss, over het weekend heen te tillen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl