Baansportcentrum Steenbergerveld lijkt gered

STEENBERGEN - Met het instellen van een beheerstichting waarin motorbond KNMV en de motorclubs VTBM, SMR en MVK vertegenwoordigd zijn, hoopt wethouder Gerrit Alssema van Noordenveld dat het Baansportcentrum Steenbergerveld is gered.
En dat zijn geheel andere geluiden dan zaterdag toen leden van MVK de hekken van het baansportcentrum forceerden en er illegaal gingen rijden. Maar volgens Alssema is dit donderdagmiddag uitgepraat. Onder aanvoering van een onafhankelijke voorzitter gaat de beheerstichting de baan verhuren en onderhouden en de kantine exploiteren. MVK heeft toegezegd de vervallen kantine te herstellen. Ook voorzitter Albert Ananias van MVK is blij met de gekozen oplossing waardoor er zaterdag weer getraind kan worden.

5 april is de eerste officiële wedstrijd. Het Baansportcentrum Steenbergerveld is al bijna twee jaar buiten gebruik door hooglopende ruzie tussen MVK en de oude beheerstichting over de zeggenschap op de baan.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl