Lubbers had 'verhelderend gesprek' met Gall, Van der Vlag en Rozema

Joop Gall en Ronald Lubbers
Joop Gall en Ronald Lubbers
VOETBAL - Ronald Lubbers, de bestuursvoorzitter van FC Emmen, voerde vanochtend naar eigen zeggen 'een goed en verhelderend' gesprek met trainer Joop Gall, Peter van der Vlag en Sander Rozema. De twee spelers moesten voor de training op het matje komen bij Lubbers naar aanleiding van hun uitlatingen op Radio Drenthe. De aanvoerder en reserve-aanvoerder van de Drentse club lieten zich kritisch uit over de beslissing van de clubleiding om de contractonderhandelingen met trainer Joop Gall tot nader order op te schorten.
Eerst schoof Gall om tafel met Lubbers en daarna werden ook Van der Vlag en Rozema bij het gesprek gehaald. Lubbers: "We hebben besloten om er inhoudelijk niet op in te gaan. Het heeft nu ook geen zin om te zwarte pieten. De wedstrijd van morgenavond (vrijdag) tegen FC Eindhoven is van zeer groot belang. De focus moet op de die wedstrijd." Ook Gall liet na afloop van de laatste training weten dat het gesprek 'verhelderend' was. "Daar moeten jullie het van de pers mee doen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl