Brieven beschikbaar voor pomphouders om politici te bestoken

De rechter kent geen voorschot toe aan de pomphouders in de grensstreek
De rechter kent geen voorschot toe aan de pomphouders in de grensstreek
SCHOONEBEEK - De Belangenvereniging Tankstations (Beta) heeft drie modelbrieven opgesteld voor tankstationhouders in de grensstreek om daarmee aandacht te vragen voor hun problemen.
Nederlandse pomphouders langs de Duitse en Belgische grens kampen met dalende verkoop van diesel en lpg door de accijnsverhoging op autobrandstoffen. Steeds meer pomphouders kunnen het hoofd amper boven water houden. Volgens Beta is er al veel aandacht gevraagd voor de problemen van tankstationhouders, maar nog zonder resultaat.

De pomphouders kunnen via de website van Beta drie brieven downloaden die zij kunnen sturen naar hun gemeentebestuur, hun provinciebestuur en staatssecretaris Wiebes van Financiën. In de brief worden de politici opgeroepen om zich in te zetten voor een compensatieregeling voor tankstationhouders in de grensstreek. Beta hoopt dat de brieven massaal worden verstuurd door de pomphouders.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl