ACV-trainer 'Mulder laat zijn voeten weer spreken'

VOETBAL - Robin Mulder, de aanvoerder en topscorer van ACV, uitte afgelopen zaterdag na afloop van het verloren thuisduel tegen laagvlieger WHC kritiek op de inzet en bereidheid van een aantal van zijn ploeggenoten. Ook stak de aanvallende middenvelder niet onder stoelen of banken dat een tactische aanpassing van trainer Hendrik Oosting in de rust niet op de volledige steun van de spelers kon rekenen in de kleedkamer. Een week later, vlak voor de cruciale wedstrijd tegen naaste concurrent Flevo Boys, lijken alle plooien weer gladgestreken. "Het was puur het moment, vol in de emotie. Natuurlijk mag Robin kritiek uiten, alleen had hij het misschien beter niet voor de microfoon kunnen doen. Toch ben ik van mening dat Robin zaterdag zijn voeten weer laat spreken", aldus Oosting donderdagavond na de laatste training.
"Ondanks de nederlaag tegen WHC en het gelijke spel tegen Staphorst zijn we nog altijd dé favoriet voor de titel. We hebben dit seizoen het beste voetbal laten zien en staan ondanks een aantal mindere wedstrijden nog altijd bovenaan. Als we van Flevo Boys winnen dan zetten we een hele grote stap. Als we verliezen? Dan is het nog niet voorbij hoor. Dan wordt het alleen nog spannender."

Het duel ACV - Flevo Boys is zaterdag vanaf 14.30 uur live te volgen via deze website. Klik op www.rtvdrenthe.nl/onzeclub voor meer informatie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl