Man krijgt werkstraf voor toetakelen vrouw

Tachtig uur werkstraf voor atypische verdachte uit Nieuw - Roden
Tachtig uur werkstraf voor atypische verdachte uit Nieuw - Roden
HOOGEVEEN - Voor het in elkaar slaan van zijn vrouw kreeg een 50-jarige man uit Hilversum dinsdag 240 uur werkstraf. Daarnaast legde de rechtbank in Assen hem twee maanden voorwaardelijke celstraf op.
Volgens de rechtbank heeft de man zijn vrouw op 4 december ernstig toegetakeld. Het stel had huwelijksproblemen sinds de man vermoedde dat zijn vrouw vreemdging. Het stel was in Hoogeveen voor een bemiddelingsgesprek bij een familielid. Op de terugweg naar Hilversum reed de man in de buurt van Hoogeveen een bos in, omdat hij naar eigen zeggen nog eens rustig met zijn vrouw wilde praten. In het bos kregen de twee ruzie. De man ging volledig door het lint. Hij gaf de vrouw meerdere vuistslagen, schopte haar in de buik en trok aan haar haar.

Uiteindelijk bracht hij zijn vrouw terug naar het familielid in Hoogeveen.Ze was zo toegetakeld dat ze naar het ziekenhuis moest. De vrouw had onder meer zwellingen en een snee in haar gezicht. Inmiddels ligt het stel in scheiding.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl