Gall blijft bij FC Emmen

VOETBAL - Trainer Joop Gall blijf ook na dit seizoen bij FC Emmen. De 50-jarige oefenmeester en de Drentse eerstedivisieclub kwamen vanochtend een contract overeen voor de duur van één jaar. De Groninger begint na de zomer aan zijn derde jaar bij FC Emmen.
De onderhandelingen met Gall werden een maand geleden geopend, maar na de 8-0 nederlaag tegen FC Oss in de koelkast gelegd. "We willen eerst rust in de tent", zei directeur Beekman over die actie.

Na twee zeges op rij hebben beide partijen elkaar nu toch gevonden. "Ik had graag een contract voor twee seizoenen getekend en sinds december werd me ook verteld dat de club streefde naar continuïteit. Inmiddels heeft de clubleiding uitgelegd waarom een meerjarig contract er niet in zit. Daar ga ik mee akkoord. Ik heb hier goed naar mijn zin", aldus Joop Gall.

Of assistent-trainer Martin Drent bij FC Emmen blijft is nog onduidelijk. De oud-spits van FC Groningen, Veendam en Emmen heeft een contract dat aan het einde van het seizoen afloopt. "Mijn mening is bekend. Ik kan goed functioneren door mijn assistenten en de overige begeleiding. Ik zie geen reden om daar iets in te veranderen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl