Eerste reddingsacties van WKE een feit

VOETBAL - De eerste reddingsacties om voetbalclub WKE van de ondergang te redden zijn inmiddels in gang gezet. De club moet op korte termijn een bedrag van zo'n 20.000 euro ophoesten om de veiling van de in beslag genomen inventaris van de zondagtopklasser te voorkomen. De club heeft aanstaande zondag een feestavond georganiseerd en voor volgende week donderdag staat een sponsorloop gepland.
Die veiling hangt WKE volgende week vrijdag boven het hoofd, zo liet de Belastingdienst weten. Advocaat Rob Geene en fiscaal adviseur Gerrie Grootjans vormen sinds de ledenbijeenkomst van gisteren het comité dat gaat proberen een faillissement van de club te voorkomen.

De feestavond, met optredens van diverse artiesten, begint zondagavond om 18.00 uur in de kantine op sportpark Grote Geert. De entree is gratis en middels giften kunnen de bezoekers hun steun betuigen. De sponsorloop voor zowel de jeugd als de senioren, die start vanaf het kamp en eindigt in het centrum van Emmen, begint donderdag ook om 18.00 uur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl