Verdachte man gezien bij kinderboerderij Assen

ASSEN - Bij dierenweide Oranjebond in Assen is zaterdagavond een man gezien die mogelijk betrokken is bij het doden van kippen.
Twee kippen en een haan werden afgelopen weekend dood gevonden bij Oranjebond. Eerder werden daar al drie kippen gedood. Bij kinderboerderij de Hofstede werd gisterochtend een dode kip gevonden en bij kinderboerderij de Lariks een dode haan. Eerder werden bij kinderboerderij de Pittelstee ook al vier eenden en een konijn gedood.

Volgens Cocky Zwiers, die in de buurt van Oranjebond woont, zag haar zoontje zaterdag een verdachte man bij de dierenweide. "Hij stopte en zag iemand in het donker staan. Die persoon maakte stampende bewegingen en, met iets van een knuppel in de hand, slaande bewegingen. Eerst hoorden ze veel lawaai van kippen, daarna was dat afgelopen. Hij had het vermoeden dat er dieren gedood waren. Toen hij het thuis vertelde hebben we de politie gebeld", aldus Zwiers.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl