Boze brief onderneemster over Asser TT Speed Week

TT Speed Week Assen
TT Speed Week Assen
ASSEN - Een boze horeca-onderneemster in Assen heeft het college van B en W en de raadsleden een boze brief gestuurd over de gang van zaken rond de nieuwe TT Speed Week Assen.
De eigenaresse van pizzeria La Maschera aan de Kleine Markstraat heeft geen goed woord over voor de organisatie van de nieuwe TT-week. Ze uit forse kritiek op de verhoging van de prijzen voor terras en tappunten en voorspelt voor sommige horeca-ondernemers een financiële ramp. Ook de communicatie met de horeca noemt ze slecht en de nieuw aangestelde TT-regisseur heeft in haar ogen nagenoeg niets gedaan. "Dus die kan opgeheven worden voor dit jaar," zo schrijft ze.

De onderneemster stelt voor dat de gemeente Assen dit jaar alsnog in zee gaat met de organisatie van vorig jaar van het TT-festival, GK Producties en Mix Events, zodat de claim van deze evenementenbureaus ook van tafel is.

Inmiddels is de Asser horeca voor komende donderdag uitgenodigd voor een bijeenkomst op het stadhuis. Dit gebeurt op initiatief van de nieuwe stichting TT Speed Week Assen, de gemeente Assen, en Koninklijke Horeca Nederland. Daar wordt een toelichting gegeven over de alsnog aangepaste precariorechten voor kleinere ondernemers en over een investeringssolidariteitsfonds voor kleine horecabedrijven.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl