Nog geen gouden tip over dierenbeul kinderboerderijen

Kinderboerderij De Pittelstee
Kinderboerderij De Pittelstee
ASSEN - Ondanks een beloning van 2500 euro voor de gouden tip komen er nog maar weinig tips binnen over de dierenmoorden van Assen.
De afgelopen weken zijn op vier kinderboerderijen in Assen verschillende dieren vermoord. Vooral kippen en hanen moesten het ontgelden op kinderboerderijen De Hofstede, Oranjebond en De Lariks. Op De Pittelstee werden eendjes doodgeslagen en konijnhokken in brand gestoken. Hierdoor moest een konijn worden afgemaakt.

De beheerders van de kinderboerderijen maken zich zorgen over de moordpartijen en houden extra controles. Een bedrijf in Rotterdam looft een beloning uit van 2500 euro.
De politie is bezig met onderzoek en vraagt getuigen om zich te melden.

Assenaren Jan van der Wal en Stefanie Hoven zijn een actie gestart om geld in te zamelen waarmee de kinderboerderijen beveiligingscamera's kunnen aanschaffen. Giften kunnen worden overgemaakt op banknummer NL44ABNA0560158084 tnv Van der Wal, o.v.v. actie beveiliging kinderboerderij.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl