Kippenslachter van Assen slaat nu toe bij woning

Kinderboerderij De Pittelstee
Kinderboerderij De Pittelstee
ASSEN - Opnieuw is er in Assen een kip gedood. Deze keer is er niet toegeslagen bij een kinderboerderij, maar bij een woning aan de Hunsingostraat in de wijk Baggelhuizen.
De eigenaar heeft vandaag aangifte gedaan bij de politie. Een van zijn kippen lag dood in de tuin, een tweede kip is verdwenen. Of er een verband is met de eerdere dierenmoorden in Assen kan de politie nog niet zeggen, maar dit geval wordt wel meegenomen in het onderzoek hiernaar.

De afgelopen weken zijn op vier kinderboerderijen in Assen dieren vermoord. Vooral kippen en hanen moesten het ontgelden bij kinderboerderijen De Hofstede, Oranjebond en De Lariks. Op De Pittelstee werden eendjes doodgeslagen en konijnhokken in brand gestoken. Hierdoor moest een konijn worden afgemaakt.

Een bedrijf in Rotterdam looft een beloning uit van 2500 euro voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de dader. De politie is bezig met onderzoek en vraagt getuigen om zich te melden.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl