Kantine WKE wordt vrijdagochtend leeggehaald

de spandoeken
de spandoeken
VOETBAL - De Belastingdienst meldt zich vrijdagochtend om 7 uur op sportpark Grote Geert in Emmen om de inventaris van voetbalclub WKE in te vorderen.
De gehele donderdag werd er door de leden en supporters van de club tevergeefs gehoopt op beweging van de Belastingdienst om de in beslaglegging te voorkomen. Een speciaal comité onder aanvoering van advocaat Rob Geene en fiscaal jurist Gerry Grootjans verwachtte exact een week geleden nog dat een invordering voorkomen kon worden als een bedrag ter waarde van twee keer de inboedel op tafel zou komen. Dit lukte met een bedrag van 40.000 euro ruimschoots, maar de Belastingdienst ging hier niet op in.

De schuldeiser van de topklasser vordert een bedrag van naar verluidt 570.000 euro.

Stil protest

De leden van WKE, die donderdagavond massaal deelnamen aan de sponsorloop van sportpark Grote Geert naar het centrum van Emmen, zijn opgeroepen om zich om 7.00 uur bij de kantine te melden wanneer de kantine wordt leeggehaald. "We willen geen rotzooi schoppen, maar wel ons gevoel uiten. Dat doen we door een stil protest", aldus een betrokken lid van de voetbalclub in Emmen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl