MSC boekt zakelijke overwinning

MSC wint in Sneek
MSC wint in Sneek
VOETBAL - Dankzij een regelmatige 3-0 overwinning op Longa'30 blijft MSC in de Hoofdklasse C in het spoor van koploper Hercules en nummer twee Quick'20. De gasten uit Lichtenvoorde zijn door dit resultaat gedegradeerd.

MSC speelde met name in de eerste twintig minuten erg goed. Al na twee minuten raakte Carlos Lopes Macedo de paal en een minuut later kwam ook Jos Fidom in kansrijke positie niet tot scoren. Na twaalf minuten wist Camiel Fidom van buiten de zestien meter wel het net te vinden en amper een minuut later rondde Vincent Oosterkamp een door hem opgezette aanval zelf af.
Na die goede twintig minuten zakte MSC weg en kabbelde de wedstrijd voort. Twintig minuten voor tijd was Erwin Scholte ter Horst uit een corner verantwoordelijk voor de 3-0.
MSC blijft op zes punten achterstand van koploper Hercules, dat zich pas diep in de blessuretijd voorbij SC Joure vocht (0-1). Nummer twee Quick'20, dat één punt meer heeft dan MSC, won ook ternauwernood: 1-0 tegen NEC.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl