Eredivisie-belangstelling voor Roland Bergkamp

Bergkamp krijgt nog een dag van FC Emmen
Bergkamp krijgt nog een dag van FC Emmen
VOETBAL - FC Emmen topscorer Roland Bergkamp schermt met belangstelling uit de eredivisie. Welke club (of clubs) interesse heeft getoond wil Bergkamp niet zeggen. "Maar er is links en rechts wel geïnformeerd, maar ik wil pas na het seizoen praten", aldus de spits die bezig is aan zijn eerste seizoen bij Emmen en een contract had met een optie voor nog een seizoen.
FC Emmen had een eenzijdige optie voor contractverlenging. Desondanks kreeg Bergkamp eind maart, tot zijn eigen verbazing, een ontslagbrief in de brievenbus. "Ze hadden ook mijn optie kunnen lichten, dan was het klaar geweest. Ik weet niet waarom ze het niet gedaan hebben, maar dat is aan de club. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat ze de optie zouden gaan lichten, dat stelde me wel teleur."

Quenten Martinus en Shkodran Metaj

Ook Quenten Martinus en Shkodran Metaj ontvingen van FC Emmen eind maart een ontslagbrief en beide spelers hebben nog geen idee waar ze na de zomer spelen. "Er speelt nog niets", aldus Martinus. "Ik heb van Emmen niets gehoord, maar ook van andere clubs niet. Ik zit in de wachtkamer. Of FC Emmen een mogelijkheid is? Waarom niet? Ik heb het prima naar mijn zin hier. Vandaag speelde ik mijn laatste wedstrijd van het seizoen, aangezien ik volgende week geschorst ben. In totaal heb ik 11 assists gegegeven. Daar ben ik niet ontevreden over." Shkodran Metaj, die tegen Sparta zijn vijfde goal van het seizoen maakte heeft een identiek verhaal. "Ik weet nog niets, maar als linksback ben ik tevreden met het aantal doelpunten dat ik heb gemaakt. FC Emmen is zeker een optie voor volgend seizoen, maar zoals gezegd heb ik nog geen gesprek gehad met de club. Ook mijn zaakwaarnemer heeft me nog niet gebeld."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl