Reservekeeper Woering onder de lat bij FC Emmen

Bart Woering
Bart Woering
VOETBAL - Keeper Peter van der Vlag keepte dit seizoen alle competitie- en bekerwedstrijden van FC Emmen, maar in de laatste officiële wedstrijd tegen Fortuna Sittard staat reserve-doelman Bart Woering onder de lat.
Voor de Woering uit Sleen is het een beloning voor zijn inzet en positieve opstelling dit seizoen. "Bart staat altijd klaar voor Peter, is er altijd en doet bovendien geweldig werk in de vele clinics die we geven in de provincie", aldus FC Emmen-trainer Joop Gall.

"Peter staat hier volledig achter. Sterker nog, hij kwam zelf met het idee", vervolgt de oefenmeester. Gall kan tegen Fortuna Sittard niet beschikken over een handvol geblesseerden en een geschorste speler. Topscorer Roland Bergkamp, Bart de Groot, Frank Olijve, Sander Rozema en Frits Dantuma ontbreken vanwege blessures, terwijl Quenten Martinus geschorst is. Tim Siekman is er wel bij tegen Fortuna Sittard, dat nog strijd voor een playoff-plek, al is de centrale verdediger niet fit genoeg om te starten.

FC Emmen - Fortuna Sittard begint vanavond om 20.00 uur.

Opstelling FC Emmen: Woering; Bakkati, Pedro, Gortz, Metaj; De Wit, Bannink, Almubaraki, Schokker, Weghorst en Resida.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl