Ten Caat en Kamphuis Hoofd Opleidingen FC Emmen

VOETBAL - FC Emmen heeft Theo ten Caat en Paul Kamphuis aangesteld als Hoofd Opleidingen van de Drentse club. De 25-jarige Kamphuis, die de afgelopen twee seizoenen verantwoordelijk was voor de D-jeugd bij de Drentse club, wordt verantwoordelijk voor het organisatorische gedeelte en gaat leiding geven aan de voetbalschool. Ten Caat (49) wordt trainer van de A1 en gaat zich richten op het technische vlak.
Theo ten Caat was na zijn actieve loopbaan ook al werkzaam in de jeugdopleiding van een BVO, namelijk die van FC Twente. Bij de club uit Enschede was hij ondermeer coach van de oudste jeugd en zag hij spelers als Ola John, Alexander Bannink, Maikel Kieftenbeld en Thomas Bruns doorstromen in het betaalde voetbal.

De oud-speler van FC Twente, FC Groningen, Veendam, Vitesse en Aberdeen wordt naast Hoofd Opleidingen bij FC Emmen na de zomer ook hoofdtrainer bij het Asser Achilles 1894, de club die op de drempel staat van een terugkeer in de zondaghoofdklasse C.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl