ACV laat weer kans op koppositie liggen

VOETBAL - ACV liet vanmiddag de kans liggen om op gelijke hoogte te komen met de koploper in de hoofdklasse C, Flevo Boys. Die ploeg verloor, maar ACV kon niet profiteren. De Assenaren gingen op eigen veld met 1-2 onderuit tegen SVZW uit Wierden.
Halverwege stond ACV, dat het moest stellen zonder de zieke aanvoerder Robin Mulder, nog met 1-0 voor door een goal van Robert Pomstra. Na een uur spelen maakte Cenk Uguz gelijk en in de 83ste minuut werd het 1-2 door Machiel van Keulen, die door een van richting veranderd schot ACV-doelman John Vos passeerde.

ACV zakte daardoor naar plek vijf, maar heeft nog een minimale kans op de titel. Volgende week is de laatste speelronde en die belooft ongemeen spannend te worden. Flevo Boys en SC Genemuiden zijn gedeeld koploper. Harkemase Boys staat derde op een punt, Staphorst vierde op twee punten en ACV vijfde op drie punten.

ACV speelt volgende week uit tegen SC Genemuiden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl