GOMOS nog geen kampioen

VOETBAL - GOMOS is er in de uitwedstrijd tegen Hoogersmilde niet in geslaagd om het kampioenschap in de vierde klasse B binnen te slepen. De ploeg van Ab Rutten verloor in Hoogersmilde met 2-1.
In de eerste helft was GOMOS de betere ploeg, maar vlak na rust was Frank Bultstra verantwoordelijk voor de 1-0 voorsprong van de thuisploeg. Timo Stegman verdubbelde vervolgens de voorsprong. Met zijn doelpunt bracht invaller Auke Rozema GOMOS terug in de wedstrijd, maar verder dan dat kwam de kampioenskandidaat niet.

GOMOS kan volgende week in de thuiswedstrijd tegen nummer drie Stanfries deze fout herstellen en het kampioenschap alsnog binnenslepen. UDIROS en Stanfries hebben beiden één punt minder dan GOMOS en maken dus ook nog kans op de titel in de vierde klasse B.