Slechtste club van Drenthe, DVSV, blijft zonder zege

VOETBAL - DVSV uit Darp sloot het seizoen 2013-2014 in stijl af. De ploeg van trainer Eddie Wiltinge verloor voor de twintigste keer. In Linde bleek DOS'63 met 2-1 te sterk, waardoor DVSV het seizoen afsluit zonder overwinning.
Met 2 punten uit 22 duels en een doelsaldo van 13 voor en 72 beleefde de 5e-klasser het slechtste seizoen in haar bestaan. Ook in het seizoen 2007-2008 boekte DVSV geen enkele zege, maar dat jaar werd er wel vier keer gelijk gespeeld.

DVSV eindigde voor de 6e keer in de laatste 7 seizoenen op de laatste plaats op het laagste amateurvoetbalniveau.

Clubtopscorer Danny Ellen, hij scoorde dit seizoen twee keer, reageerde desondanks opgewekt. "Het klinkt misschien gek, maar ondanks de prestaties hebben we altijd plezier gehouden. We hadden ontzettend veel lange ritten uit Darp voor de uitwedstrijden. Daarvoor hadden we een taxibusje ter beschikking en ondanks al die nederlagen hadden we enorm veel schik op de terugreis. Helaas was ik vandaag geblesseerd en miste ik het duel in Linde. We kwamen weer veel te snel op achterstand, het grote probleem van dit seizoen. Een seizoen als deze heb ik nog nooit meegemaakt in de 17 jaar dat ik in het eerste elftal speel. Gelukkig is het nu vakantie en volgend seizoen maar hopen dat we in een andere klasse ingedeeld worden, met meer clubs uit de regio."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.