Robin Mulder blijft bij ACV, Edu de Jonge Rosa moet weg

robinmulderacv
robinmulderacv
VOETBAL - Robin Mulder blijft toch bij ACV. Ondanks serieuze belangstelling van onder andere Excelsior'31 blijft de topscorer van de zaterdaghoofdklasse C de club uit Assen trouw. De 26-jarige aanvallende middenvelder gaat na de zomer zijn 5e seizoen in bij ACV.
Voor Edu de Jonge Rosa is er volgend seizoen geen plaats meer bij de huidige nummer 5 van de hoofdklasse C. Een verrassend besluit want aanvankelijk kwam de 23-jarige aanvaller. die bezig is aan zijn derde jaar in Assen, ook in de nieuwe plannen van ACV voor. Dinsdagavond, na de training bleek dit toch niet het geval.

Philip Ties

Volgens ingewijden is de beslissing om afscheid te nemen van De Jonge Rosa genomen om zodoende meer (financiële) ruimte te krijgen voor de terugkeer van Philip Ties, die het afgelopen seizoen ACV verruilde voor Staphorst. Ties sprak enkele weken geleden met WKE, leek tot een akkoord te komen, maar door de huidige situatie van de club in Emmen lijkt die optie uitgesloten.

Joseph Oosting

Ondertussen circuleert de naam van Joseph Oosting steeds nadrukkelijker op sportpark Stadsbroek. De huidige trainer van WKE en Hoofd Opleidingen van FC Emmen zou de ideale opvolger zijn van broertje Hendrik, die de club na dit seizoen gaat verlaten. Joseph Oosting staat volgens bronnen binnen ACV niet onwelwillend tegenover een terugkeer, maar wil de selectie wel versterkt zien worden. In dat licht bezien is het niet vreemd dat de namen van Jorrit Kunst en Guus de Vries (beide WKE'ers) ook circuleren bij ACV.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl